Κανάτα παρασκευής κρύου καφέ Hario Mizudashi 600ml σε κόκκινο χρώμα για δροσερό και απολαυστικό καφέ!
Hario Mizudashi Κανάτα Παρασκευής Κρύου Καφέ 600ml - Μαύρη
Κανάτα παρασκευής κρύου καφέ Hario Mizudashi 600ml σε μαύρο χρώμα για δροσερό και απολαυστικό καφέ!
Hario Mizudashi Κανάτα Παρασκευής Κρύου Καφέ 600ml - Μαύρη
Η κανάτα παρασκευής κρύου καφέ Hario Mizudashi 600ml σε μαύρο χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για να απολαμβάνετε δροσερό και γευστικό καφέ στο σπίτι. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτή η κανάτα προσφέρει ανθεκτικότητα και άψογο σχεδιασμό. Το ενσωματωμένο φίλτρο εξασφαλίζει ομοιόμορφη εκχύλιση του καφέ, ενώ η διαφανής κανάτα επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο της διαδικασίας παρασκευής. Η χωρητικότητα των 600ml είναι ιδανική για την παρασκευή 5 περίπου μερίδων κρύου καφέ, καθιστώντας την κατάλληλη για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Εύκολη στη χρήση και τον καθαρισμό, η Hario Mizudashi είναι απαραίτητη για κάθε λάτρη του κρύου καφέ που θέλει να απολαμβάνει την αγαπημένη του γεύση με άνεση και στυλ.
Πληροφορίες:
- Ένα κλασικό και ταυτόχρονα απλό σύστημα παραγωγής κρύου καφέ με την μέθοδο immersion. Το αποτέλεσμα είναι πλήρες άρωμα και έντονη γεύση, καθώς τα έλαια του καφέ αναμειγνύονται στο νερό με πολύ αργό ρυθμό.
- Η μέθοδος immersion βοηθά στη διατήρηση των ευαίσθητων στοιχείων γεύσης του καφέ ενώ ελαχιστοποιεί τα οξέα που περνούν στο φλιτζάνι κατά την εκχύλιση σε υψηλότερες θερμοκρασίες.
- Φίλτρο λεπτής πλέξης που εξασφαλίζει καθαρότητα στο φλιτζάνι.
- Παράγει καφέ με πολύ έντονη, σχεδόν συμπυκνωμένη, γεύση που σερβίρεται ιδανικά με πάγο ή με λίγο γάλα.
- Συνολική παραγωγή 600ml σε περίπου 8 ώρες.
Προτεινόμενη χρήση
Για ένα ιδανικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιείστε αναλογία περίπου 50g καφέ για 650ml κρύου νερού, σε μέτριο μέγεθος άλεσης.
- Τοποθετήστε τον καφέ στο φίλτρο
- Τοποθετήστε το φίλτρο στην κανάτα
- Προσθέστε κρύο νερό στο φίλτρο μέχρι να βραχεί όλος ο αλεσμένος καφές και αναδεύστε επιμελώς
- Προσθέστε το υπόλοιπο νερό
- Ασφαλίστε το καπάκι και τοποθετήστε στο ψυγείο από 8 έως 18 ώρες
- Αφαιρέστε το καπάκι, το φίλτρο και τα υπολείμματα του αλεσμένου καφέ
- Σερβίρετε και απολαύστε!